martes, 8 de enero de 2013

PREZI

QUÈ ÉS UN PREZI?

Prezi és una aplicació multimèdia que serveix com a eina de creació de presentacions, les quals podràs fer públiques o privatitzar-les. Es distingeix principalment per la seva interfície d'usuari amb zoom, la qual permet als usuaris disposar d'una visió més allunyada o apropada de la zona de la presentacíó.
Tota la presentació queda distribuida en una mateixa finestra. De fet, és com una diapositiva infinita, sobre la qual hi pots escriure, adjuntar videos, fotos, etc.
El resultat final és un treball atractiu per la seva complexitat i generositat en els efectes.

És interessant destacar, que totes aquelles presentacions que hagis produït, queden emmagatzemades a la teva compte de Prezi (els trobaràs si cliques a YOUR PREZIS) i podràs eliminar fàcilment aquelles que en algun moMent ja no et facin falta. Igual de fàcil serà produïr-ne de noves amb un simple clik a +NEW PREZIS.

Aquesta aplicació se sol comparar amb Microsoft PowerPoint, però es diferencien en el fet que Prezi funciona íntegrament a travès d'internet. A més, a diferència del treball en una sola finestra que fem a travès de Prezi, PowerPoint consisteix en una suma de diapositives que formen la nostra presentació.

PUBLICACIÓ D'UN PREZI

Aqui us adjunto un exemple de PREZI, que jo mateixa he realitzat, desprès de registrar-me a la pàgina d'aquest programa:


                         _________________________________________________________________________
A continuació us adjunto les pàgines web que m'han adujat a descriure què és el PREZI:
  1. http://www.slideshare.net/juampig/qu-es-un-prezi
  2. http://es.wikipedia.org/wiki/Prezi
  3. http://ca.wikipedia.org/wiki/Prezi

No hay comentarios:

Publicar un comentario