martes, 6 de noviembre de 2012

Analitzar un bloc educatiu

El bloc relacionat amb l'educació que he decidit analizar és el següent:
BLOC

Ens trobem davant d'un bloc de d’educació infantil de l’Escola Enric Grau i Fontseré de Flix. A la pàgina d'INICI fan una presentació del seu blog on esmenten la seva senzilla estructura.

Els professors i professores d'aquesta escola, que son qui elaboren el bloc, l' han dividit en les tres franges d'educació infantil (P3, P4 I P5) i de cada curs fan un seguiment de les diferents activitats que realitzen amb els alumnes. Aquestes activitats, organitzades cronològicament, estan explicades en diferents entrades a l'apartat d'ARTICLES.


Es pot observar que cada entrada va acompanyada d'imatges i videos que presenten les activitats que han fet els infants. El bloc va dirigit als familiars dels alumnes i aquests, poden deixar els comentaris i opinions de cada entrada que vulguin.

A part, també està dirigit als propis alumnes, ja que hi ha un apartat, anomenat JCLICS, on hi apareixen jocs matemàtics, contes, o pàgines d'autoaprenentatge de lectura i escriptura.

Cal remarcar el disseny molt acurat i detallat del bloc. Per últim, destaca la utilització de colors molt vius i de dibuixos que envolten les imatges i videos. A part, disposen d'etiquetes, un calendari i un rellotge.

No hay comentarios:

Publicar un comentario