miércoles, 7 de noviembre de 2012

Microsoft Power Point

Microsoft Power Point és un programa de presentació desenvolupat per la empresa Microsoft per sistemes operatius Microsoft Windows i Mac. És utilitzat en diferents àmbits de negocis i educatius.
És un programa dissenyat per fer presentacions amb text esquematitzat, animacions de text o imatges predissenyades o importades del teu ordinador. Se li poden aplicar diferents dissenys de fonts, plantilles i animacions.
L'ús de projectors en conjunt amb aquest programa, fa d'aquest sistema una manera adequada de comunicar idees i projectes a un directori, una classe escolar o universitaria, etc.
El sistema és bastant senzill: es creen diapositives o slides que contenen informació, en format de text, dibuixos, gràfics o videos. Per formar aquestes diapositives es pot escollir entre una gran varietat de plantilles predissenyades. Una vegada finalitzades aquestes diapositives, també es poden imprimir, o projectar com he dit anteriorment, fent ús del ratolí de l'ordinador on es troba la presentació d'aquest power point. Inclus es pot programar una presentació perquè cada diapositiva duri un temps determinat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario