miércoles, 7 de noviembre de 2012

Treballem amb Google Drive

En grups de cinc persones hem hagut de realitzar diferents exercicis mitjançant el google drive.

Google Drive es un servei d'emmagatzament d'arxius en línia, que ens permet compartir amb qui nosaltres volguem allò que elaborem. És un bon sistema per crear arxius en grup, ja que aquells que comparteixen un mateix document poden accedir a ell de manera fàcil i gratuïta i modificar-lo les vegades que sigui necessari.

Per fer ús de Google Drive, haurem d'accedir al nostre compte de google i seguir els següents passos:

- A la part superior podrem clicar DRIVE.

- A continuació, per fer una creació, cliquem a CREAR (col·locat a la part superior esquerre).

- Seguidament sen's donarà la opció de desenvolupar un document, una presentació, una fulla de càlcul, un formulari, un dibuix o una carpeta.

En grup hem hagut d'elaborar un document i una presentació. En primer lloc, per desenvolupar el document, nomès haurem d'escollir un títol i marcar quines seràn les persones amb les que volem compartir aquest document. Ara totes les persones que tenen accès a aquest document poden fer les aportacions i modificacions que vulguin i compartir-les. D'aquesta manera, els seus cambis seran guardats directament.

Aquest és el document que vam elaborar i compartir el nostre grup:

                                       

En segon lloc, vem desenvolupar una presentació, clicant a CREAR- presentació. A continuació vem escollir la plantilla, vem fer la presentació i vem escollir les companyes amb qui la compartiriem. Per últim, tots els cambis queden automàticament guardats a "la meva unitat".



No hay comentarios:

Publicar un comentario